четвер, 16 червня 2016 р.

23-річний володимир-волинський хлопчина Артем Фурман і польський X-Фактор



Переможцем четвертого сезону талант-шоу «Х-фактор» у Польщі став українець, 23-річний Артем Фурман. У фіналі він підкорив журі та глядачів пристрасним виконанням хіта гурту «Океан Ельзи» «Стріляй».

Величезний зал, заповнений вщерть, вибухнув оплесками, коли Артем заспівав останню ноту. Багато хто з присутніх не змогли стримати сліз. Перемога в шоу принесла українцю можливість записати сольний альбом, 25 тисяч євро і автомобіль.

Артем Фурман вже кілька років живе у Польщі. Він приїхав у цю країну з міста Володимира-Волинського. З дитинства хлопець займався музикою, грав на скрипці і фортепіано.
Мріяв вступити в Варшавську музичну академію імені Шопена, але освіту в Польщі виявилося не по кишені його родині. В інституті невеликого міста Жешув Артем вивчав інформатику.
Але через півтора року зрозумів, що його справжнє покликання – музика. Фурман зізнається, що вмінню грати на гітарі навчився по Інтернету. Потім став вуличним музикантом.
Він їздить по польським містам і збирає величезну кількість глядачів на центральних площах. Каже, що живе скромно, але щасливий, тому що займається улюбленою справою.
Останнім часом Артем влаштувався в Сопоті, де дає концерти в клубах і ресторанах. Мріє про те, щоб зібрати власну музичну групу і планує проїхатися з туром по Польщі.
Він почав виступати у кнайпах і одним із його досягнень став виступ на концертах польських гуртів Zakopower та Oddzia Zamknity.

Нині освоює фах журналіста у Гданському університеті.  Переможець конкурсу “Володимир-Волинський має талант”.

Немає коментарів:

Дописати коментар